Australian

Italian sportswear

Bekijk foto's

Iedereen die de jaren ’90 bewust heeft meegemaakt kent ze: de wereldberoemde tracksuits van Australian. Dit merk bevestigt dat modetrends eigenlijk altijd terugkerend zijn. Zo’n twintig jaar later is Australian namelijk weer ongekend populair.

Australian Kids laat de nineties herleven! Voor iedereen die dit tijdperk heeft gemist biedt dit Italiaanse merk dé kans om het in te halen. De collectie van Australian is een knipoog naar de jaren negentig, maar toch ook helemaal van nu.

Over Australian
Australian werd opgericht in 1956 en focuste zich op de tenniswereld. Hun collecties ademden klasse, kwaliteit en functionaliteit. Tegenwoordig kennen we Australian voornamelijk van hun sport- en vrijetijdskleding. Functionaliteit is het sleutelwoord van hun collecties, maar de kleding van Australian is ook altijd te herkennen aan het sportieve uiterlijk.

Vanaf 1956 werd Australian groot door kwaliteit en functionaliteit. Nu, zo’n zestig jaar later, is dat niet anders. Ieder item uit de collectie van Australian is gemaakt van de beste materialen en een goede pasvorm.

Unieke stijl
Een Australian-item is moeiteloos te herkennen. Dat komt omdat dit merk trouw blijft aan zijn stijl. Hoewel ze altijd inspelen op de laatste trends, blijft de collectie altijd de onmiskenbare Australian-twist houden.

Australian Kids bij Mauriks Mode Agenturen
Mauriks Mode Agenturen brengt de kids- en juniorlijn van Australian naar de Benelux. Dat doen we in samenwerking met Bos Group International.

- Deze collectie is speciaal voor jongens tussen de twee en zestien jaar

- Collectie wordt gebaseerd op de volwassen lijn.

- Hoge kwaliteit en functionaliteit