Deeluxe kids

Bekijk foto's

Ontdek trendy, chique en casual looks voor kinderen. Geïnspireerd door de kinderen van nu!

D E E LU X E E V E RYWH E R E & E V E RY DAY

Deeluxe is altijd geïnspireerd door de stedelijke stijl. Tegenwoordig geeft het merk de streetstyle-kant een vleugje

elegantie voor trendy universums in alle omstandigheden. Van Man tot Vrouw en Kinderen, Deeluxe biedt collecties aan

die zich aanpassen aan ons dagelijks leven, terwijl ze stijl geven en karakter.

W HOLESALE

Dankzij een breed scala aan collecties biedt Deeluxe zijn kleding voor zowel confectieboetieks als retailers met meerdere merken. De Deeluxe collecties, zowel modieus als street-casual, zijn gemakkelijk aan te passen de behoeften van de markt. Om haar retailers te ondersteunen heeft Deeluxe een verkoopteam verspreid over Frankrijk, evenals een platform

toegewijd aan B2B, om aan de specifieke behoeften van elk te voldoen bedrijf. Deeluxe wordt nu gedistribueerd in meer dan 1000 verkooppunten over de hele wereld.

BOY & GIRL FW20

DEELUXE gaat mee met de "Mini Me" trend. De thema's van de volwassen collecties worden bewaard en aangepast aan het speelse karakter van Deeluxe kids, de street wear style is verder ontwikkeld in deze collectie.

Levering: juli - september

STORY

Deeluxe is een familiebedrijf opgericht in 2004 door 2 broers uit Marseille, Jean-Michel en Laurent Sanchez. De oprichting van Deeluxe is geen toeval zoals beide broers zijn opgegroeid in de textielwereld sinds de jaren 90. Ze begonnen als onafhankelijke verkoopvertegenwoordigers voor enkele van de beste kledingmerken en besloten om hun eigen kledingmerk te creëren. De twee broers zijn geïnspireerd door hun vele reizen rond de wereld. Van de Verenigde Staten tot Azië en Europa heeft Deeluxe zijn eigen identiteit gecreëerd voornamelijk op "hip" denim. Naast het jeansassortiment hebben ze een breed thema ontwikkeld. Collecties die voornamelijk gebaseerd zijn op stedelijke en hedendaagse mode, zoals chique mode en stedelijke cultuur.

  • Voor kinderen van 8 tot 16 jaar
  • Volledige B2B website