Dixie Girl

Bekijk foto's

Elk meisje moet haar eigen weg vinden, beginnend bij de bevestiging van haar persoonlijkheid en stijl.

BEDRIJF

Dixie is het meest bekende en gewaardeerde fast fashion-merk gevestigd in Florence. Het is over de hele wereld beroemd om zijn verfijnde en retro-geïnspireerde kledingstukken ontworpen voor originele out-the-plans vrouwen en meisjes die een vrouwelijke look kiezen met een verzorgde smaak in de details.

De volledig Italiaanse productie is een synoniem voor kwaliteit en bereidheid van de fast fashion-modellen. Daarom is Dixie, opgericht door Massimo Frosini en Giovanni Guastella eind jaren 80, internationaal bekend. Een dergelijk resultaat was ook mogelijk dankzij de acquisitie door Imperial Group in 2014 en de opening van nieuwe spannende scenario's.

De selectie van producten met een eigen label groeit voortdurend, omdat het in onze boetieks mogelijk is om niet alleen kledingstukken te kopen, maar ook altijd nieuwe en altijd unieke sieraden en accessoires!

FW2020

Elk meisje moet haar eigen weg vinden, beginnend bij de bevestiging van haar persoonlijkheid en stijl!

Nieuwe kleuren en materialen ontdekken, spelen met slogans en heldere details, ons laten verrassen door verre inspiraties en het comfort herontdekken van wat we elke dag graag dragen.

  • B2B website voor envoudig plaatsen van nabestellingen
  • voor meisjes van 4 t/m 16 jaar