Lego wear

Fun and functional fashion

Bekijk foto's

LEGO is natuurlijk vooral bekend als een Deens speelgoedmerk. Sterker nog, LEGO is een afkorting van ‘leg godt’ (speel goed). Dit motto kan vanaf nu ook tot uitvoering worden gebracht in de kleding van LEGO!

LEGO staat al jarenlang voor kwaliteit op het gebied van onverwoestbaar en duurzaam speelgoed. Deze bedrijfsfilosofie is nu ook vertaald naar een kinderkledinglijn.

Made to play

Bij LEGO begrijpen ze dat kinderen bezig moeten zijn met de wereld verkennen, niet met voorzichtig zijn met hun kleding. Daarom ligt de focus in deze collectie op hoge kwaliteit stoffen en afwerking. De items zijn voorzien van diverse technische hoogstandjes. Zo zijn de stoffen bijvoorbeeld waterdicht tot 15.000 mm, ademend en helemaal winddicht. De kleding van LEGO is te herkennen aan de grafische prints en toffe kleuren, wat deze collectie tot een groot succes maakt.

Kwaliteit en comfort
LEGO heeft niet alleen aan kwaliteit gedacht, maar ook aan het draagcomfort. Zo kunnen kinderen voluit rennen, springen en spelen in deze kleding. De kleding is gemakkelijk te herkennen aan de geliefde LEGO karakters en blokjes, die met een knipoog terug komen in de collectie. Deze kledinglijn is er voor actieve kinderen van alle leeftijden!

Voor kinderen van alle leeftijden
Ieder kind heeft eigen eisen en behoeften. De kleding van een peuter moet natuurlijk aan andere voorwaarden voldoen dan de kleding van een tiener. Bij LEGO is daar goed over nagedacht. Eén ding dat alle kinderen gemeen hebben is hun liefde voor spelen. Ieder item van de LEGO collectie is daarom gemaakt om vrij in te kunnen spelen. ‘Fun en function’ staan hier centraal!

LEGO Wear bij Mauriks Mode Agenturen

De LEGO Wear collectie vindt u bij Mauriks Mode Agenturen. Wat dit merk bijzonder maakt is dat er voor iedere leeftijdscategorie items worden ontworpen die aansluiten bij de fase van hun leven. Zo is de kleding voor een meisje van één jaar anders dan de kleding van een stoere, achtjarige jongen. Niet alleen qua stof, maar ook qua prints en thema. LEGO Wear speelt hier slim op in, waardoor de collectie altijd items bevat die kinderen aan zullen spreken.

- Voor jongens en meiden tussen de 0 en 16 jaar.

- Maat 62 t/m 176.

- Hoogwaardige kwaliteit.

- Veel aandacht voor hoog draagcomfort.

- Kleding met herkenbare beeldmerken.