NOALI

Exclusief kwaliteitsmerk voor meisjes en dames.

Bekijk foto's

Premium Belgisch kleurrijk, sober en chique merk voor iedere gelegenheid. Een collectie voor zowel dames als meisjes.

WIE IS NOALI?

Noali is een Belgisch merk, met vele jaren ervaring in het creëren van kinder- en damescollecties. Het is een collectie met een aangeklede stijl voor communies, maar binnen de collectie zijn altijd een paar casual items.

Alles is gemaakt van mooie soepele materialen, met prachtige effen kleuren en exclusieve prints. De afwerking is van uitstekende kwaliteit. Ze besteden veel zorg aan de details van de de kleding en ook aan de afwerking van de artikelen.

ZOMER 2020

Kleurrijk, sober en chique, deze collectie is perfect voor elke gelegenheid, de collectie voor zomer 2020 is ontworpen met dezelfde geest die het merk NOALI aandrijft.

De collectie bestaat uit jassen, jurken, broeken, bombers, blouses en bovenstukken; effen of met patronen, onze collectie biedt verschillende varianten. Alleen gemaakt met hoogwaardige materialen. Daarnaast bieden ze ook schoenen en tassen om de look af te maken.

Versierde items met applicaties of bedrukt, met rits of knopen; de luxe afwerking verbind deze exclusieve producten. De collectie van de zomer 2020 is zorgvuldig doordacht en gerealiseerd, dat proef je aan alles.

CUSTOM MADE OPTIES

Alle artikelen zijn in diverse uitvoeringen te maken. Andere print/kleur maar ook de afwerking en fit aanpassen is bespreekbaar. Kies uit de diverse staaltjes en creëer een exclusief item aangepast op jouw type klant.

Extra leuk, deze items zijn allemaal verkrijgbaar in zowel meisjes als dames maten. Zo kun je een mini-me look creëren voor iedere gelegenheid!

Beschikbare maten:

Van 116 tot 152 in meisjes maten

Van XS tot en met XL in dames maten