STANCE

Uncover the uncommon thread

Bekijk foto's

Stance is een Amerikaans sokkenmerk dat het concept van de sok naar een compleet nieuw level heeft getild.

De oprichters van Stance hebben van sokken in minder dan vijf jaar een van de meest opwindende accessoires ter wereld gemaakt. Zij zagen een categorie die genegeerd en als vanzelfsprekend beschouwd werd. Door hier een unieke draai aan te geven hebben ze er een echte eye catcher van gemaakt.

Uncover the Uncommon

Stance is een Amerikaans sokkenmerk dat het concept van de sok naar een compleet nieuw level heeft getild. Met hun expressieve prints en ontwerpen leven zij hun slogan 'The Uncommon Thread' maar al te goed na. Stance staat voor creativiteit en niet-alledaagse ontwerpen op sokken voor elke dag.

Voor de hele familie

Stance sokken zijn er vanaf baby t/m volwassen maten en alles wat daar tussen in zit. Vanaf 3 maanden tot en met maat 47. Voor tieners een zeer geliefd in combinatie met toffe sneakers en een mooie denim van bijvoorbeeld Levi's.

Artistieke techniek

Dit merk leeft op het snijvlak van kunst en wetenschap en ontwerpen producten die op het hoogste niveau presteren en tegelijkertijd de menselijke geest inspireren.

Het is geen raketwetenschap, maar ze hebben toch een raketwetenschapper aangenomen. Stance schrijft het boek over kwaliteitsstandaardisatie. Waarom? Omdat innovatie wat niet langdurig mee gaat maar een gimmick is.

Funky en functioneel

Deze sokken zijn er in allerlei designs, maar voor wie de sokken niet wil zien in bijvoorbeeld een sneaker bieden deze socks een uitkomst. De "Super Invisable" lijn zijn half hoog met extra grip bij je hiel zodat de sok niet afzakt.

Punks & Poets

Stance gaat vaak een samenwerking aan met bekende creatieve mensen, van kunstenaars en zangers zoals Rihanna en Billie Eilish tot formule 1 coureur Danier Ricciardo. Daarnaast hebben ze licenties van Marvel, Disney en andere bekende figuren die terug komen in capsule collecties.

Meer dan boterzachte sokken

Stance wil de toekomst van gebreide kleding bepalen en zij hebben een tomeloze passie voor perfectie. Ze beginnen met het beste, en als dat niet goed genoeg is, ontwikkelen ze hun eigen gepatenteerde vezels.

Inmiddels is er een uitgebreide boxer lijn voor heren en sinds dit seizoen ook voor jongens. Daarnaast maakt stance t-shirts en tops. Dit alles gemaakt in hun unieke Butterblend fabric, enorm zacht door de toevoeging van melk eiwitten aan de samenstelling van de duurzame stof.

Maten:

Baby
3 - 6 maanden / 6 - 12 maanden

Toddler:
1 - 2 jaar / 2 - 4 jaar

Kids:
Maat 34 t/m 37

S-M = maat 38 - 41
L - XL = maat 42 - 47