Yporqué

Bekijk foto's

Een eigenzinnig, creatief uniek merk dat trendy is en tot de verbeelding spreekt.

yporqué is in 2007 in Barcelona opgericht. De naam verwijst naar de vraag die kinderen eindeloos stellen als ze opgroeien (¿y por qué? ¿y por qué? ¿y por qué? In het Engels Waarom? Waarom? Waarom?) en de idee van het bedrijf kwam van drie vrouwen met verschillende educatieve achtergronden (ontwerp, reclame en psychologie), die hun kennis combineerden om een ​​kinderkledingmerk te creëren dat, naast mode, een heel duidelijk concept hanteert: een ontwerp dat zich richt op de mensen die voorbestemd zijn om draag de kleding, of met andere woorden, ontworpen voor kinderen.

TEES MET GELUID & SPEELKLEDIGE KLEREN!

De yporqué-sterren zijn ongetwijfeld de stimulerende T-shirts met texturen, games, fluorescerende afbeeldingen ... Maar vooral de TEES MET EEN GELUID die hetzelfde vertegenwoordigen als het stempelen. Dit concept is uniek en exclusief van het merk en is geregistreerd in 2007.

Speelkleren zijn ook populaire bestsellers: creatieve hoodies met een masker op de capuchon, klaar om een ​​superheld of een wild dier te worden, sweatshirts die gewoon logisch zijn als kinderen ze dragen of pyjama's met een hero cape. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe yporqué-ontwerpers ons elk seizoen weten te verrassen.

NIEUWE PRODUCTLIJN GEMAAKT VAN GERECYCLEERDE KUNSTSTOF VERZAMELD VANAF DE BODEM VAN DE ZEE!

Het gerecyclede yporqué-materiaal is afkomstig van SEAQUAL ™, een bedrijf dat zich toelegt op het recyclen van marien plastic tot hoogwaardige nieuwe stoffen.

SEAQUAL ™ gerecycled polyestergaren is gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder plastic flessen van de consument en plastic dat uit de zee is gevangen, daarom draagt het bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van afval in het water van de planeet.